Nieuwe stap voor stapkaart voor Laserontharing

Die snelle en krachtige laser kan zijn de absolute top in Laser Ontharing. Snel, uiterst efficiã«nt en comfortabel bestaan woorden die ons verzorging betreffende die laser het best omschrijven.

Een duur aangaande een behandeling varieert aangaande 5 minuten tot 6
7
8
9 uur, dit kan zijn afhankelijk betreffende dit te veven gebied. Na de verzorging wordt het gebied ingesmeerd met rustgevende crème. Meer informatie over een verzorging en wat u naderhand kan verwachten vindt u bij vanwege- en nazorg.

Laser met lichtgolven is de meeste gebruikte manier om permanent hoofdhaar te verminderen. Vanwege het ontharen wordt ons laser gebruikt, welke veelal werkt met lichtgolven. Bij enkele klinieken mogen tevens lasers met radiogolven aangewend worden.

Op een donkere huid zit een laserbehandeling ook niet zo juist omdat een deel aangaande de energie geregistreerd wordt via het pigment in een huid. Dus wordt ook aangeraden teneinde tenminste twee weken voor de laserbehandeling ook niet te zonnen.

na de behandeling bij ons eventueel intensieve warmte gevoel de behandelde huidgebied een tijdperk betreffende 2 uur koelen met de koude coolpack/icepack

Wees op een hoogte aangaande het laatste nieuws en onze aanbiedingen. Schrijf jouw meteen gratis in voor de nieuwsbrief.

Omdat een vitaliteit die vrij komt zoekt immers de gepigmenteerde hoofdhaar op. Bij lichte dons oftewel een haar zonder een pigment is die niet (juist) merkbaar en bij ons gepigmenteerde ofwel een via de zon verkleurde huid neemt de huid te heel wat sterkte op in plaats van een haar.

Bent u overtuigd dat definitieve ontharing wat wegens u dan ook kan zijn, neem dan aanraking betreffende het op voor dit vervaardigen met ons afspraak.

Behalve IPL-therapie kan zijn er nog een mogelijkheid teneinde radiogolven te benutten voor dit ontharen. Die mag gebruikt worden als haartjes te gemakkelijk of dun zijn voor behandeling met laser. Tot slot kun jouw jouw verder elektrisch laten ontharen.

Na de ingreep mag je regelrecht alweer allemaal doen hetgeen je wilt. De huid mag enkele uren tot ons dag rood ofwel gevoelig bestaan. Met paracetamol of ons koud kompres kan je een fijngevoeligheid verlichten. Ook kunnen daar korte korstjes ontstaan. Dit is tijdelijk en verdwijnt na enige dagen.

Teneinde zeker te zijn dat ons groot gedeelte over een ook niet-behandelde haarzakjes voor een website volgende verzorging immers in de groeifase is, hanteren wij een rustperiode van ongeveer 6 tot 8 weken tussen een laserontharingen.

Meestal uithangen daar 6 weken tussen twee behandelingen. Na plusminus 6 behandelingen kan zijn dikwijls dit gewenste resultaat bereikt. Die blijven dan verschillende jaren weg. Na enkele jaren mogen een behandelingen desgewenst herhaald geraken.

de huid is na een treatment extra delicaat en wees daarom een allereerste 48 uur zorgvuldig met sauna, meer info heet douchen ofwel baden ofwel een intensieve inspanning uitoefenen (bijv. sporten)

Een Soprano Ice Laser kan zijn voorzien aangaande een meeste geavanceerde lasertechniek op dit gebied van definitieve ontharing. De laser onthaart totaal pijnloos en zorgt een langdurig resultaat.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Nieuwe stap voor stapkaart voor Laserontharing”

Leave a Reply

Gravatar